Nieuw: digitale nieuwsbrief

Vanaf januari 2022 geeft de Vereniging voor Latijnse Liturgie, naast het gedrukte Bulletin, ook een online nieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrief verschijnt elk kwartaal en houdt de abonnees op de hoogte van verenigingsnieuws, activiteiten, uitgaven en de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Latijnse liturgie.


Wie de nieuwsbrief wil ontvangen, moet zich wel eerst abonneren en het abonnement vervolgens bevestigen. Iedereen – ook niet-leden – kunnen de nieuwsbrief vier keer per jaar in hun email krijgen. Met de nieuwsbrief wil de Vereniging nauwer contact onderhouden met haar leden, haar activiteiten breder bekend maken en laten zien dat de Latijnse liturgie in Nederland nog steeds springlevend is.

De eerste editie van de nieuwsbrief is inmiddels verstuurd. Op 3 januari ontvingen 230 abonnees de nieuwsbrief in hun email. Nieuws uit de Vereniging, enkele boekentips en een bericht over de responsa ad dubia maakten deel uit van de inhoud. De volgende editie staat voor begin april gepland.

Het abonnement kunnen ontvangers zelf beheren. Wie de nieuwsbrief na verloop van tijd niet meer wenst te ontvangen, kan het abonnement zelf stopzetten door middel van een link die onderaan elke nieuwsbrief te vinden is.