Uitnodiging algemene ledendag 2017

Geplaatst op 04-05-2017  -  Categorie: Ledendagen

convocatie-2017-1Zaterdag 27 mei in Utrecht

De algemene ledendag van de Vereniging voor Latijnse Liturgie vindt dit jaar plaats op 27 mei in Utrecht. Mede vanwege het 50-jarig bestaan van de Vereniging is het programma van de bijeenkomst anders dan gebruikelijk. De dag begint om 10.30 uur met de algemene ledenvergadering in het Auditorium van Museum Catharijneconvent (Lange Nieuwstraat 38). De ontvangst is vanaf 10.00 uur.

Aansluitend verzorgt mevr. drs. D. Krikhaar, gastconservator van de tentoonstelling ‘Maria’ in het Catharijneconvent, om 11.30 uur een lezing over deze expositie. Na de lunch kunnen de aanwezigen de tentoonstelling bezoeken. De dag wordt afgesloten met het vieren van een volledig Latijnse H. Mis (buitengewone vorm) in de naastgelegen St. Catharinakathedraal (aanvang: 14.30 uur). Voorafgaand aan de H. Mis is er biechtgelegenheid.

In verband met het bezoek aan (de tentoonstelling in) het museum kunnen alleen leden van de Vereniging voor Latijnse Liturgie deelnemen aan de ledendag. Leden van de Vereniging die beschikken over een Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART wordt verzocht deze mee te nemen.

Leden van de Vereniging voor Latijnse Liturgie hebben inmiddels een uitnodiging voor de ledendag ontvangen.
De uitnodiging is ook te downloaden vanaf deze website, klik hier.