Paaseditie 2020 'Bulletin' verschenen

Geplaatst op 18-05-2020  -  Categorie: Activiteiten

bulletin133coverDe leden van de Vereniging voor Latijnse Liturgie hebben de Paaseditie 2020 van het Bulletin ontvangen. Hierin wordt teruggeblikt op de succesvolle regionale impulsdag van 15 februari, gehouden in Sint-Nicholaasga. 

Verder onder meer in dit Bulletin: een recensie van vertaalde poëzie van de Romeinse christendichter Prudentius, een geschiedenis van het liturgisch gebed tot de H. Aartsengel Michaël en een interview met pastoor Harry van der Vegt. 

Corona
Het Bulletin meldt ook het uitstellen van de Ledendag, die normaal op 16 mei had plaatsgevonden. De Ledendag zal op 19 september plaatsvinden. Uiteraard is deze datum onder voorbehoud vanwege het coronavirus. 

Nieuwe secretaris
Heuglijker nieuws is dat het bestuur een nieuw lid heeft. Steven van Roode treedt aan als secretaris. De heer Van Roode maakte al sinds
februari 2018 deel uit van het algemeen bestuur van de
Vereniging. Het nieuwe correspondentieadres is nu:
Vereniging voor Latijnse Liturgie
t.a.v. de heer S. van Roode, secretaris
p/a St. Janstraat 8
4811 ZL Breda
06 23 65 00 45
taairaterces.[antispam].@latijnseliturgie.nl

Vacature
Door het terugtreden van één van de redactieleden is er een plek vrijgekomen in de Bulletincommissie. Wie geïnteresseerd is in het versterken van de commissie, kan e-mailen naar gniginerev.[antispam].@latijnseliturgie.nl. Meedenken, meewerken en meeschrijven aan het Bulletin dragen bij aan het voortbestaan van de Latijnse liturgie.